Καλάθι Το Καλάθι Μου 0 προϊόντα 0,00€

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συμβουλές Ομορφιάς

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη που παρέχει δομική υποστήριξη. Βρίσκεται σε όλο το σώμα - στο δέρμα, στους μύες, στους τένοντες, και στα οστά. Οι ίνες του κολλαγόνου υφαίνονται μαζί σαν κλωστές σε ύφασμα για να σχηματίσουν ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο τα νέα κύτταρα μπορούν να αναπτυχθούν. Στο δέρμα, το κολλαγόνο παρέχει υφή, ελαστικότητα, και σχήμα.Οι άνθρωποι παράγουμε συνεχώς κολλαγόνο, αλλά καθώς μεγαλώνουμε, το κολλαγόνο μας εξαντλείται πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να αντικατασταθεί. 

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Χαβιάρι: Η πολυτελής τροφή για την επιδερμίδα

Η εκχύλιση ελαίου από ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο και ενσωματώνοντας τα σε μια αμπούλα δίνει ξανά ζωή στα κύτταρα του δέρματος, λόγω της κυτταρικής συνοχής μεταξύ του δέρματος και του χαβιάρι. Η κυτταρική δομή του χαβιάρι είναι εντυπωσιακά παρόμοια με εκείνη του δέρματος: 50 έως 70 τοις εκατό νερό και ένα παρόμοιο ποσοστό σε κατανομή λιπιδίων, πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Νεανικό δέρμα με Υαλουρονικό Οξύ

Η υαλουρονάνη (ονομάζεται επίσης υαλουρονικό οξύ ή υαλουρονικό) είναι μια μη-θειωμένη γλυκοζαμινογλυκάνη που διανέμεται ευρέως σε όλους τους συνδετικούς, επιθήλιους και νευρικούς ιστούς. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας, συμβάλλει σημαντικά στον πολλαπλασιασμό και στη μετακίνηση των κυττάρων. Ένας μέσος άνθρωπος 70 κιλών περιέχει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονάνης στο σώμα του, το ένα τρίτο από τα οποία αναστρέφονται (αποδομούνται και ανασυντίθονται) κάθε ημέρα.

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η πολύτιμη βιταμίνη C

Τοπική μορφή βιταμίνης C σε μορφή αμπούλας

Η τοπική μορφή βιταμίνης C ή αλλιώς ασκορβικό οξύ είναι μια δημοφιλής βιταμίνη, που έχει προστεθεί στα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας. Προς το παρόν, υπάρχουν άπειρες διαφημίσεις με προϊόντα τοπικής βιταμίνης C, που περιέχουν αντιοξειδωτικά, που καταπολεμούν κι αντιστρέφουν τη γήρανση του δέρματος. Όμως η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα διαθέσιμα προϊόντα έχουν χαμηλή σε περιεκτικότητα αντιοξειδωτικά, που δεν απορροφούνται καλά από το δέρμα. Η βιταμίνη C από την άλλη μεριά μέσα σε γυάλινες αμπούλες, είναι πλήρως αντιοξειδωτική, που όταν φτιάχνεται σε σταθερό τοπική μορφή, έχει αποδειχτεί ότι είναι αποτελεσματική στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Συνένζυμο Q10: Η καλύτερη λύση στην αντιγήρανση

Το συνένζυμο Q10 μεταφέρει το οξυγόνο στο δέρμα και προκαλεί μια φυσική άμυνα ενάντια στην γήρανση του δέρματος. Το συνένζυμο Q10 συγκεντρώνει όλες αυτές τις δράσεις σε κυτταρικό επίπεδο και βελτιώνει την απελευθέρωση του οξυγόνου στα κύτταρα. Το οξυγόνο μερικές φορές είναι πιο απαραίτητο στο δέρμα από το νερό και σε πολλές περιπτώσεις, που το δέρμα μας χρειάζεται οξυγόνο, λανθασμένα χρησιμοποιούμε ενυδατικές κρέμες. Το συνένζυμο Q10 είναι η κατάλληλη λύση, όταν τα δερματικά κύτταρα χρειάζονται οξυγόνο για να παράγουν ενέργεια.

  • Διεύθυνση: Μαντζάρου 1-3, 15451 Νέο Ψυχικό
  • Τηλέφωνο: (+30) 210 6727113
  • Email: [email protected]
  • Ανοιχτά: Δευτέρα - Παρασκευή, 09.00 - 18.00

Search